Inschrijven

Om lid te worden van Vitruvian kun je het inschrijfformulier hier downloaden, invullen en afgeven bij onze kamer, E121, tijdens onze openingstijden. Je kunt het fomulier ook opsturen naar onze secretaris, het adres is Warandelaan 2 (Kamer E121), 5037AB Tilburg, of het mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De contributie bedraagt €15,- per jaar en dient overgemaakt te worden naar NL21 RABO 0302099581 tnv. Vitruvian, onder vermelding van je naam en 'Vitruvian Contributie'. Je kunt op elk moment van het jaar lid worden. Het lidmaatschap staat open voor alle studenten die in Tilburg of omstreken studeren. Het is dus niet verplicht dat je een student van Tilburg University bent. Door lid te worden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Download het Nederlandse inschrijfformulier hier.

 

Uitschrijven & Alumnilidmaatschap

Uitschrijven doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld je naam en geboortedatum. Je kan als je afgestuurd bent jouw lidmaatschap ook omzetten naar een alumnilidmaatschap. Dit lidmaatschap kost slechts een tientje per jaar en je bent dan nog steeds welkom op al onze activititen. 

 

Donateurschap

Draag je Vitruvian een warm hart toe? Dan kan je vanaf nu donateur worden. De minimale bijdrage om donateur te worden is twintig euro per jaar, meer geven mag natuurlijk ook altijd. Je kan als individu donateur worden, maar ook als bedrijf. Om je aan te melden als donateur dien je een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.