Zit je met problemen of vragen over je seksuele geaardheid, seksuele identiteit, coming out of heb je andere LGBT gerelateerde vragen? Dan biedt Vitruvian jou hulp in de vorm van een vertrouwensgesprek. Je hoeft geen lid te zijn van Vitruvian om gebruik te maken van onze vertrouwenspersoon. Er is keuze uit een aantal verschillende vertrouwenspersonen. Je kunt kiezen tussen een man of een vrouw en tussen een gesprek in het Nederlands of in het Engels. Een gesprek duurt maximaal anderhalf uur, maar je kunt een vervolgafspraak maken wanneer nodig. De vertrouwenspersonen hebben een geheimhoudingsplicht en er zal geen informatie over je worden opgeslagen. Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de mail met welke van onze vertrouwenspersonen je graag een gesprek zou willen hebben.

 

Buddy

Ken je nog niemand bij de vereniging en durf je niet alleen naar onze borrels of activiteiten te komen? Dan kun je ook een afspraak maken met één van onze vertrouwenspersonen. Je kunt dan eerst eens koffie drinken of uitgaan met hem/haar om elkaar beter te leren kennen en daarna samen eens naar één van onze activiteiten komen. Je kunt contact met ze opnemen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Voorlichting 

Wil je voorlichting op het gebied van LGBT? Mogelijk kunnen wij dit geven. Mail wanneer, waar en voor wie en eventueel over wel specifiek onderwerp naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zullen wij kijken wat er mogelijk is. 

 

Vertrouwenspersonen:

rinaverbakel

Rina Verbakel

Mijn naam is Rina Verbakel. Ik ben zelf panseksueel en al meer dan 4 jaar blij met mijn vriendje. Ik woon, werk en studeer (masters International Human Rights Law en Strafrecht) in Tilburg. Daarnaast houd ik van eten, lezen, crossfit en yoga, heb ik een hele mooie blauwe motor en een uit de hand gelopen collectie boeken. Ik sta klaar om over allerlei grote en kleine problemen te praten, zoals over seksuele geaardheid als gender identiteit, dus wees niet bang om contact met me op te nemen!

 

anastasia koshevarova

Anastasia Koshevarova

 Ik ben Anastasia Koshevarova. Ik heb mijn Master Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond in 2015 en daarnaast heb ik ook een bachelor in de Toegepaste Taalkunde. Ik woon sinds 2014 in Tilburg. Hiervoor heb ik een half jaar in Breda gewoond, waar feestjes de wekelijkse standaard waren. Ik heb een passie voor boeken en talen. Naast Engels spreek ik Russisch, Spaans en ik heb een tijd Nederlands geleerd. Ik houd mij ook bezig met yoga, Britse comedy en fotografie. Als je hulp nodig hebt met je persoonlijke problemen, neem dan contact met mij op. Ik ben blij je te kunnen helpen.