We zijn te vinden in het Esplanade gebouw op de campus van Tilburg University in kamer E121. We zijn hier regelmatig op de maandag en vrijdag te vinden. We hanteren momenteel echer geen vaste openingstijden. Mocht je met ons spreken, dan raden we ook aan om van te voren hierover even te emailen. 

 

E-mail

Algemene vragen kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen gericht aan het bestuur kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vragen omtrent het lidmaatschap kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen over samenwerking kunnen gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vragen omtrent sponsoring kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vragen omtrent media kunnen gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zit je met problemen of vragen betreffende seksualiteit of identiteit, dan kun je een afspraak maken met onze vertrouwenspersoon via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een privé gesprek. Voor algemene voorlichting kan wel naar het bestuur gemaild worden.

 

Adres

Vitruvian, Kamer E121

Warandelaan 2

5037AB Tilburg